Vi på LifePulse

LifePulse Coach Pernilla Zsaludek Viklund

Pernilla Zsaludek Viklund

VD & Grundare av Lifepulse

Folkhälsovetare och studerat vidare inom arbetshälsa. Pernillas ambition är att skapa hållbara vetenskapliga program för att individer ska kunna bibehålla och bygga upp en god hälsa samt förebygga sjukdomar, respektive rehabiliteras från sjukdomar. Pernillas genuina intresse för hälsa kommer från att hon själv spenderat många år som sjuk och idag använder hon sin största motgång som drivkraft i sitt arbete.

På fritiden umgås hon gärna med sin familj, vistas i naturen och motionerar. Däremellan har hon tillsammans med Hanna Gånedahl m.fl. forskat och publicerat artikeln Work-site wellness programmes in Sweden: a cross-sectional study of physical activity, self-efficacy, and health i den vetenskapliga tidningen Public Health.

LifePulse Coach Lars Dahlman

Lars Dahlman

Teamcoach

Lars har flera år erfarenhet inom förändringsarbete. Han har jobbat med både stora och små företag, ledare och medarbetar i deras utveckling. Han har också jobbat med idrottare på flera nivåer.

När han inte jobbar tycker Lars om att resa och vara i naturen, vandring, promenad eller bara fika ute på altanen. Lars håller sig i form med trailerun, Roller derby, enduro och cyklar downhill. Han har stort musikintresse och tycker om japanska veteranbilar.

LifePulse Coach Annika Pekkala Ödling

Annika Pekkala Ödling

Hälsocoach

Annika Ödling är utbildad undersköterska och coach genom Institute for Integrative Nutrition i NYC. Annika har själv kämpat med sin egen hälsa. När hon lärde sig hur man återuppbygger hälsa och bibehåller energinivåerna på rätt nivå, bestämde Annika sig för att hjälpa andra. Annika utövar ett holistiskt förhållningssätt till hälsa och välmående. I coachingen kommer vi att titta på hur alla delar av ditt liv påverkar din hälsa som helhet. Jag vill utrusta dig med självmedvetenhet för att du ska kunna fatta de bästa besluten för dig själv i varje given omständighet.

På fritiden umgås Annika med sin familj, vistas i naturen och utövar yoga och meditation.

LifePulse Coach Ellinor Läth

Ellinor Läth

Hälsocoach

Jag coachar personer till bättre fysisk och mental hälsa, personlig utveckling och livsbalans. Jag är även utbildad och certifierad yogalärare och undervisar även i dans och funktionell träning.

Jag har mångårig erfarenhet av att möta människor i alla åldrar och med olika förutsättningar. För mig är det viktigt att synen på hälsa är holistisk, känns lustfylld och tillgänglig. 

Jag har även ett stort intresse av affärsutveckling som jag är utbildad inom. Min fritid spenderar jag naturnära, med ett kreativt projekt eller på resande fot med familjen.

LifePulse Coach Hannah Berglund

Hannah Berglund

Hälsocoach

Med en kandidat i hälsopromotion och med ett starkt intresse av hälsa och träning har Hannah jobbat med att på olika sätt hjälpa människor till ett bättre mående.

Det viktigaste för henne är att se till helheten och jobba med alla relevanta delar för att kunna uppnå hållbar hälsa.

På fritiden är tid med familjen viktig, och tillsammans tillbringar de gärna tid i skogen och på fjället. Träning och yoga är också en stor del av vardagen.

LifePulse Coach Hanna Gånedahl

Hanna Gånedahl

Hälsocoach

Hanna är en av Lifepulse´s hälsocoacher. Hennes spetskompetens är fysisk aktivitet och kost. Med Hanna som coach får ni hjälp att framgångsrikt integrera programmets verktyg i er förändringsprocess. Utifrån era behov och förutsättningar finns hon där och kan coacha er igenom upplevda hinder på vägen, hjälpa er att uppnå mål och delmål, stärka er i de nya vanorna och andra faktorer ni vill ta upp i er livsstilsförändring.

På fritiden har Hanna en förkärlek till träning, framförallt fotboll och löpning. Övrig tid njuter hon av familjelivet och umgås med sina vänner.

LifePulse Coach Kristina Jeppsson

Kristina Jeppsson

Hälsocoach

Kristina har mångårig erfarenhet av att i sin roll som coach stötta personer i deras utveckling genom att arbeta med relevanta mål, beteendeförändringar och strategier för hållbar förändring. Hon arbetar även som projektledare och coachar entreprenörer kring deras företagande och personliga ledarskap.

På fritiden tycker Kristina om att resa och läsa och hon lyssnar nästan alltid på musik, podd eller ljudbok. För att hålla sig i form och rensa tankarna brukar hon promenera i naturen, träna styrketräning och köra spinning.

LifePulse Coach Marit Eriksson

Marit Eriksson

Hälsocoach

Marit Eriksson är coach, idrottspedagog och folkhälsovetare. Hon har en holistisk syn på hälsa och kombinerar hälsocoaching med forskning, undervisning och utveckling inom folkhälsoområdet.

På fritiden leder hon yoga och dansar. Tid med familjen och ute i naturen är viktiga delar, kulturevenemang och resor härliga kryddor i livet.

LifePulse Coach Michelle Sevastik

Michelle Sevastik

Hälsocoach

Michelle är legitimerad Fysioterapeut samt certifierad Livscoach med fokus på beteendeförändring. Hon brinner för att öppna upp människors känsla av egenmakt i sina liv samt stötta till att skapa hållbara beteendeförändringar.

Med en tydlig vision, målsättning och rätt stöd har hon vittnat om att det mesta är möjligt! Michelle är själv hobbyidrottare inom vågsurf och har genom detta samt sin utbildning skapat en gedigen kunskap om träning, nutrition, återhämtning och dess koppling till mentala aspekter.

Förutom i havet guppandes på surfbrädan så finner du henne ofta på yogamatta eller i skogen med sin hund. Hon tycker om att odla och är allra gladast när hon har härliga middagar med vänner och familj!

LifePulse Coach Peter Viklund

Peter Viklund

Smärtcoach

Peter Viklund är föreläsare för Lifepulse. Genom en introduktion till programmet inspirerar Peter arbetstagarna till programmet genom kompetens, motivation och inslag av humor. Peter har stor erfarenhet att föreläsa såväl i Sverige, Norge och Finland samt på den internationella Fascia Reasearch-kongressen i Vancouver.

Peter är legitimerad Naprapat, utbildad Personlig Tränare och driver företaget Totalkropp. Han är anställd som lärare på Naprapathögskolan och driver även ett forskningsprojekt inriktat på ländrygg, höftled samt bäcken. Fritiden spenderar han tid med familj och vänner. Han tycker om att träna, resa och utmana sig själv.

Sabine Marcellin

Hälsocoach

Sabine Marcellin är utbildad shiatsu terapeut, kost & näringsrådgivare och hälsocoach med kognitiv inriktning. Sabine brinner för att hjälpa människor komma i en bättre balans där hon arbetar från ett holistiskt perspektiv. Målet är att hitta ditt individuella lagom som är hållbart för just dig.

Sabine har själv fått kämpa med hälsan de senaste åren så hon förstår hur det är att vara sjuk. Utan hälsan har man inte mycket.

På fritiden utövar Sabine yoga, långa promenader, reser, umgås med familj, vänner samt lyssnar mycket på musik.

LifePulse Coach Susanne Berglund

Susanne Berglund

Hälsocoach

Susanne har mångårig erfarenhet som samtalsterapeut i psykoterapi, handledning och kuratoruppdrag.

Susanne brinner för hälsofrågor utifrån ett helhetsperspektiv. Hennes ledord i livet är ”livslångt lärande” På fritiden är träning och yoga en stor del. Naturen , framförallt fjällen , är viktigt för Susanne. Hon har alltid en bok på gång och musik flödar fritt hemma dygnet runt.

LifePulse Coach Tim Hustad

Tim Hustad

Smärtcoach

Tim är legitimerad naprapat och coach i Lifepulse. Genom 8 års erfarenhet som legitimerad naprapat har han arbetat både med aktivisering av människor, men framför allt med individer som har smärta från rörelseapparaten. Tim arbetar även som lärare i långvariga smärttillstånd vid naprapathögskolan, samt håller kurser för andra naprapater och fysioterapeuter.

Tim är också mycket aktiv själv med både cykel, löpning och klättring.

LifePulse Coach Yvette Björkenvall

Yvette Björkenvall

Hälsocoach

Yvette har en kandidatexamen inom psykologi och vidareutbildning inom kost, stress, yoga med mera. Hon har lång erfarenhet av att hjälpa människor att skapa en hälsosam och hållbar livsstil.

Med en holistisk hälsosyn brinner Yvette för att få människor att uppnå sina hälsomål och hon vet att ett bra stödsystem på vägen – ett som kan ge inspiration, vägledning och de verktyg och resurser som behövs – är avgörande för varaktiga hälsoförändringar.

På fritiden umgås Yvette gärna med sin familj och ägnar sig åt träning, yoga, vinterbad och vandring. Hon brinner för dans och musik och älskar att ta sig an utmaningen att lära sig något nytt och utmana sig själv utanför sin komfortzon.

LifePulseCoach Jon Doe

Du?

Hälsocoach

Vi söker dig som har en utbildning inom hälsa och coaching och framför allt ett genuint intresse av att stärka individer till en bättre hälsa.

Stämmer det här överens med dig, så är du välkommen att söka, för att bli en del av vårt team, som är människor med stor erfarenhet.

Viktigt för oss är att du även delar vår värdegrund.