Vi på LifePulse

Pernilla Zsaludek Viklund

VD & Grundare av Lifepulse

Folkhälsovetare och studerat vidare inom arbetshälsa. Pernillas ambition är att skapa hållbara vetenskapliga program för att individer ska kunna bibehålla och bygga upp en god hälsa samt förebygga sjukdomar, respektive rehabiliteras från sjukdomar. Pernillas genuina intresse för hälsa kommer från att hon själv spenderat många år som sjuk och idag använder hon sin största motgång som drivkraft i sitt arbete.

På fritiden umgås hon gärna med sin familj, vistas i naturen och motionerar. Däremellan har hon tillsammans med Hanna Gånedahl m.fl. forskat och publicerat artikeln Work-site wellness programmes in Sweden: a cross-sectional study of physical activity, self-efficacy, and health i den vetenskapliga tidningen Public Health.

Lars Dahlman

Teamcoach

Lars har flera år erfarenhet inom förändringsarbete. Han har jobbat med både stora och små företag, ledare och medarbetar i deras utveckling. Han har också jobbat med idrottare på flera nivåer.

När han inte jobbar tycker Lars om att resa och vara i naturen, vandring, promenad eller bara fika ute på altanen. Lars håller sig i form med trailerun, Roller derby, enduro och cyklar downhill. Han har stort musikintresse och tycker om japanska veteranbilar.

Annika Pekkala Ödling

Hälsocoach

Annika Ödling är utbildad undersköterska och coach genom Institute for Integrative Nutrition i NYC. Annika har själv kämpat med sin egen hälsa. När hon lärde sig hur man återuppbygger hälsa och bibehåller energinivåerna på rätt nivå, bestämde Annika sig för att hjälpa andra. Annika utövar ett holistiskt förhållningssätt till hälsa och välmående. I coachingen kommer vi att titta på hur alla delar av ditt liv påverkar din hälsa som helhet. Jag vill utrusta dig med självmedvetenhet för att du ska kunna fatta de bästa besluten för dig själv i varje given omständighet.

På fritiden umgås Annika med sin familj, vistas i naturen och utövar yoga och meditation.

Ellinor Läth

Hälsocoach

Jag coachar personer till bättre fysisk och mental hälsa, personlig utveckling och livsbalans. Jag är även utbildad och certifierad yogalärare och undervisar även i dans och funktionell träning.

Jag har mångårig erfarenhet av att möta människor i alla åldrar och med olika förutsättningar. För mig är det viktigt att synen på hälsa är holistisk, känns lustfylld och tillgänglig. 

Jag har även ett stort intresse av affärsutveckling som jag är utbildad inom. Min fritid spenderar jag naturnära, med ett kreativt projekt eller på resande fot med familjen.

Hannah Berglund

Hälsocoach

Med en kandidat i hälsopromotion och med ett starkt intresse av hälsa och träning har Hannah jobbat med att på olika sätt hjälpa människor till ett bättre mående.

Det viktigaste för henne är att se till helheten och jobba med alla relevanta delar för att kunna uppnå hållbar hälsa.

På fritiden är tid med familjen viktig, och tillsammans tillbringar de gärna tid i skogen och på fjället. Träning och yoga är också en stor del av vardagen.

LifePulse Coach Hanna Gånedahl

Hanna Gånedahl

Hälsocoach

Hanna är en av Lifepulse´s hälsocoacher. Hennes spetskompetens är fysisk aktivitet och kost. Med Hanna som coach får ni hjälp att framgångsrikt integrera programmets verktyg i er förändringsprocess. Utifrån era behov och förutsättningar finns hon där och kan coacha er igenom upplevda hinder på vägen, hjälpa er att uppnå mål och delmål, stärka er i de nya vanorna och andra faktorer ni vill ta upp i er livsstilsförändring.

På fritiden har Hanna en förkärlek till träning, framförallt fotboll och löpning. Övrig tid njuter hon av familjelivet och umgås med sina vänner.

LifePulöse Coach Kristina Jeppsson

Kristina Jeppsson

Hälsocoach

Kristina har mångårig erfarenhet av att i sin roll som coach stötta personer i deras utveckling genom att arbeta med relevanta mål, beteendeförändringar och strategier för hållbar förändring. Hon arbetar även som projektledare och coachar entreprenörer kring deras företagande och personliga ledarskap.

På fritiden tycker Kristina om att resa och läsa och hon lyssnar nästan alltid på musik, podd eller ljudbok. För att hålla sig i form och rensa tankarna brukar hon promenera i naturen, träna styrketräning och köra spinning.

Marit Eriksson

Hälsocoach

Marit Eriksson är coach, idrottspedagog och folkhälsovetare. Hon har en holistisk syn på hälsa och kombinerar hälsocoaching med forskning, undervisning och utveckling inom folkhälsoområdet.

På fritiden leder hon yoga och dansar. Tid med familjen och ute i naturen är viktiga delar, kulturevenemang och resor härliga kryddor i livet.

LifePulse Coach Peter Viklund

Peter Viklund

Smärtcoach

Peter Viklund är föreläsare för Lifepulse. Genom en introduktion till programmet inspirerar Peter arbetstagarna till programmet genom kompetens, motivation och inslag av humor. Peter har stor erfarenhet att föreläsa såväl i Sverige, Norge och Finland samt på den internationella Fascia Reasearch-kongressen i Vancouver.

Peter är legitimerad Naprapat, utbildad Personlig Tränare och driver företaget Totalkropp. Han är anställd som lärare på Naprapathögskolan och driver även ett forskningsprojekt inriktat på ländrygg, höftled samt bäcken. Fritiden spenderar han tid med familj och vänner. Han tycker om att träna, resa och utmana sig själv.

Susanne Berglund

Hälsocoach

Susanne har mångårig erfarenhet som samtalsterapeut i psykoterapi, handledning och kuratoruppdrag.

Susanne brinner för hälsofrågor utifrån ett helhetsperspektiv. Hennes ledord i livet är ”livslångt lärande” På fritiden är träning och yoga en stor del. Naturen , framförallt fjällen , är viktigt för Susanne. Hon har alltid en bok på gång och musik flödar fritt hemma dygnet runt.

LifePulse Coach Tim

Tim Hustad

Smärtcoach

Tim är legitimerad naprapat och coach i Lifepulse. Genom 8 års erfarenhet som legitimerad naprapat har han arbetat både med aktivisering av människor, men framför allt med individer som har smärta från rörelseapparaten. Tim arbetar även som lärare i långvariga smärttillstånd vid naprapathögskolan, samt håller kurser för andra naprapater och fysioterapeuter.

Tim är också mycket aktiv själv med både cykel, löpning och klättring.

LifePulseCoach Jon Doe

Du?

Hälsocoach

Vi söker dig som har en utbildning inom hälsa och coaching och framför allt ett genuint intresse av att stärka individer till en bättre hälsa.

Stämmer det här överens med dig, så är du välkommen att söka, för att bli en del av vårt team, som är människor med stor erfarenhet.

Viktigt för oss är att du även delar vår värdegrund.