Vi på LifePulse

Pernilla Zsaludek Viklund

VD & Grundare av Lifepulse

Folkhälsovetare och studerat vidare inom arbetshälsa. Pernillas ambition är att skapa hållbara vetenskapliga program för att individer ska kunna bibehålla och bygga upp en god hälsa samt förebygga sjukdomar, respektive rehabiliteras från sjukdomar. Pernillas genuina intresse för hälsa kommer från att hon själv spenderat många år som sjuk och idag använder hon sin största motgång som drivkraft i sitt arbete.

På fritiden umgås hon gärna med sin familj, vistas i naturen och motionerar. Däremellan har hon tillsammans med Hanna Gånedahl m.fl. forskat och publicerat artikeln Work-site wellness programmes in Sweden: a cross-sectional study of physical activity, self-efficacy, and health i den vetenskapliga tidningen Public Health.

Lars Dahlman

Teamcoach

Lars har flera år erfarenhet inom förändringsarbete. Han har jobbat med både stora och små företag, ledare och medarbetar i deras utveckling. Han har också jobbat med idrottare på flera nivåer.

När han inte jobbar tycker Lars om att resa och vara i naturen, vandring, promenad eller bara fika ute på altanen. Lars håller sig i form med trailerun, Roller derby, enduro och cyklar downhill. Han har stort musikintresse och tycker om japanska veteranbilar.

LifePulse Coach Tim

Tim Hustad

Legitimerad Naprapat & Coach

Tim är legitimerad naprapat och coach i Lifepulse. Genom 8 års erfarenhet som legitimerad naprapat har han arbetat både med aktivisering av människor, men framför allt med individer som har smärta från rörelseapparaten. Tim arbetar även som lärare i långvariga smärttillstånd vid naprapathögskolan, samt håller kurser för andra naprapater och fysioterapeuter.

Tim är också mycket aktiv själv med både cykel, löpning och klättring.

LifePulse Coach Peter Viklund

Peter Viklund

Legitimerad Naprapat

Peter Viklund är föreläsare för Lifepulse. Genom en introduktion till programmet inspirerar Peter arbetstagarna till programmet genom kompetens, motivation och inslag av humor. Peter har stor erfarenhet att föreläsa såväl i Sverige, Norge och Finland samt på den internationella Fascia Reasearch-kongressen i Vancouver.

Peter är legitimerad Naprapat, utbildad Personlig Tränare och driver företaget Totalkropp. Han är anställd som lärare på Naprapathögskolan och driver även ett forskningsprojekt inriktat på ländrygg, höftled samt bäcken. Fritiden spenderar han tid med familj och vänner. Han tycker om att träna, resa och utmana sig själv.

LifePulse Coach Hanna Gånedahl

Hanna Gånedahl

Coach

Hanna är en av Lifepulse´s hälsocoacher. Hennes spetskompetens är fysisk aktivitet och kost. Med Hanna som coach får ni hjälp att framgångsrikt integrera programmets verktyg i er förändringsprocess. Utifrån era behov och förutsättningar finns hon där och kan coacha er igenom upplevda hinder på vägen, hjälpa er att uppnå mål och delmål, stärka er i de nya vanorna och andra faktorer ni vill ta upp i er livsstilsförändring.

På fritiden har Hanna en förkärlek till träning, framförallt fotboll och löpning. Övrig tid njuter hon av familjelivet och umgås med sina vänner.

LifePulöse Coach Kristina Jeppsson

Kristina Jeppsson

Coach

Kristina har mångårig erfarenhet av att i sin roll som coach stötta personer i deras utveckling genom att arbeta med relevanta mål, beteendeförändringar och strategier för hållbar förändring. Hon arbetar även som projektledare och coachar entreprenörer kring deras företagande och personliga ledarskap.

På fritiden tycker Kristina om att resa och läsa och hon lyssnar nästan alltid på musik, podd eller ljudbok. För att hålla sig i form och rensa tankarna brukar hon promenera i naturen, träna styrketräning och köra spinning.