LifePulse® expanderar och söker 10 nya hälsocoacher till vårt innovativa program

Vill du vara med och förändra människors hälsa och välbefinnande?


Vi söker dig som har en utbildning inom hälsa och coaching och framför allt ett genuint intresse av att stärka individer till en bättre hälsa. Stämmer det här överens med dig, så är du välkommen att söka, för att bli en del av vårt team, som är människor med stor erfarenhet. Viktigt för oss är att du även delar vår värdegrund.

LifePulse värdegrund – Att göra hälsomässig skillnad

Lifepulse arbetar för att skapa hälsomässig skillnad för företag/organisationer och i medarbetarnas liv. 
Vi fokuserar på att skapa en mer jämlik hälsa på företag/organisationer då vi vill överbrygga hälsoklyftor, det vet vi gör skillnad och skapar en mer sammanhållen grupp som mår bättre tillsammans. LifePulse har bland annat fått stöd från Vinnova för att utveckla innovativa tjänster för att bidra till FN:s globala målområde 3 hälsa och välbefinnande, 5 jämställdhet och 10 minskad ojämlikhet.
Vi på LifePulse är specialister på den utvecklingsprocess som främjar, frigör och utvecklar individens beteendeförändring i hälsa. Vi coachar efter LifePulse® förändringsprogram PulseActive och vi utbildar alla coacher vi jobbar med för kvalitetssäkra vår tjänst mot kund. Våra coacher är vår största tillgång och ansikte utåt därför är det avgörande att våra coacher följer våra etiska förhållningsregler samt jämställdhetspolicy.

Vi söker

Vi vill att våra coacher gör ett extraordinärt arbete med att motivera och maximera klientens potential att skapa goda resultat i ökad fysisk aktivitetsnivå, hälsa och välbefinnande. Vi söker dig som har ett aktivt lyssnande och kan ställa kraftfulla frågor för att hjälpa klienten framåt. Vidare behöver du kunna skapa förtroende där klienten i trygghet kan utforska de steg som behöver tas för att nå sitt mål.

Krav

Eget företag, F-skattsedel
Egen dator med webbkamera, mick, internetanslutning
Eget kontor där du kan sitta ostört
Dokumenterad utbildning inom hälsa
Dokumenterad Coachutbildning
Referenser

Meriterande

Tidigare coacherfarenhet
Tidigare erfarenhet av att coacha online

Omfattning

På uppdrag och i överenskommelse med dig som coach.

Kontakt

Vill du bli LifePulse Coach vänligen fyll i intresseanmälan Jobba på LifePulse

Lars Dahlman

Teamcoach

Har du frågor eller funderingar, ta kontakt med oss på jobb@lifepulse.se 

Jobba på LifePulse