Vi på Lifepulse


Pernilla Zsaludek Viklund

Grundare av Lifepulse

Folkhälsovetare och hälsocoachPernillas ambition är att skapa hållbara vetenskapliga program för att individer ska kunna bibehålla och bygga upp en god hälsa samt förebygga sjukdomar, respektive rehabiliteras från sjukdomar. Pernillas genuina intresse för hälsa kommer från att hon själv spenderat många år som sjuk och idag använder hon sin största motgång som drivkraft i sitt arbete.

På fritiden umgås hon gärna med sin familj, vistas i naturen och motionerar. Däremellan har hon tillsammans med Hanna Gånedahl m.fl. forskat och publicerat artikeln Work-site wellness programmes in Sweden: a cross-sectional study of physical activity, self-efficacy, and health i den vetenskapliga tidningen Public Health.


Hanna GånedahlFolkhälsovetare & Hälsocoach

Hanna är en av Lifepulse´s hälsocoacher. Hennes spetskompetens är fysisk aktivitet och kost. Med Hanna som coach får ni hjälp att framgångsrikt integrera programmets verktyg i er förändringsprocess. Utifrån era behov och förutsättningar finns hon där och kan coacha er igenom upplevda hinder på vägen, hjälpa er att uppnå mål och delmål, stärka er i de nya vanorna och andra faktorer ni vill ta upp i er livsstilsförändring.

På fritiden har Hanna en förkärlek till träning, framförallt fotboll och löpning. Övrig tid njuter hon av familjelivet och umgås med sina vänner.


Peter Viklund Legitimerad Naprapat och Personlig tränare Föreläsare

Peter Viklund är föreläsare för Lifepulse. Genom en introduktion till programmet inspirerar Peter arbetstagarna till programmet genom kompetens, motivation och inslag av humor.

Peter har stor erfarenhet att föreläsa såväl i Sverige, Norge och Finland samt på den internationella Fascia Reasearch-kongressen i Vancouver.

Peter är legitimerad Naprapat, utbildad Personlig Tränare och driver företaget Totalkropp. Han är anställd som lärare på Naprapathögskolan och driver även ett forskningsprojekt inriktat på ländrygg, höftled samt bäcken. Fritiden spenderar han tid med familj och vänner. Han tycker om att träna, resa och utmana sig själv.