LifePulse i samarbete med HEMAB

LifePulse i samarbete med HEMAB

Text: HEMAB

LifePulse affärsidé är att arbeta förebyggande med hälsa och friskvård. Nu inleder vi ett friskvårdssamarbete och samtidig praktisk utvärdering av LifePulse innovativa och individanpassade friskvårdskoncept med fokus på fysisk aktivitet.

Som första företag väljer HEMAB att gå in som pilotföretag och förväntningarna är högt ställda.

– Det individuella koncept LifePulse erbjuder ligger helt i linje med vad vi sökt efter samtidigt som vi kan bidra med att skapa förutsättningar för att deras företag utvecklas, säger Jonas Nyberg, Administrativ chef på HEMAB. Med ett lyckat samarbete blir vi deras första referenskund så detta är viktigt för oss båda.

Ömsesidig nytta

Starten av samarbetet innebär att en enkät går ut till all personal på HEMAB. Därefter formas ett individanpassat upplägg med en personlig friskvårdsplan för optimalt engagemang.

Det här passar väl in med vår personalpolitik och med målet att må bra och kan ha balans i livet, säger Nyberg. Det känns jättekul att vi kan vara med och vara en del av att kicka igång ett nytt lokalt företag. Nu håller vi tummarna att all vår personal hänger med på satsningen, det ska bli spännande att i höst se vart vi landar.

Pernilla Zsaludek Viklund, VD LifePulse, om samarbetet

– Vi är oerhört stolta att få inleda ett samarbete med HEMAB i vår testpilot. HEMAB är ett bolag som satsar på sina medarbetare och ser fördelarna med att arbeta hälsofrämjande. Att få testa vårt koncept, i en sådan positiv anda och på hemmaplan känns helt fantastiskt. Efter att vi utvecklat vårt koncept på BizMaker är vi så motiverade att nu få möta marknaden med HEMAB i spetsen, och göra skillnad.

Kontakt

Jonas Nyberg, Administrativ chef HEMAB, 070-534 32 73, jonas.nyberg@hemab.se

Pernilla Zsaludek Viklund, VD LifePulse, 070-278 05 14, info@lifepulse.se